Työpaikat

Loistava työpaikka niin ammattilaisille kuin työuraansa aloitteleville

Työpaikat

Tarjoamme kiinnostavia ja haastavia uramahdollisuuksia kansainvälisessä ympäristössä. Meillä on rento ja ammattimainen työkulttuuri ja tarjoamme jatkuvasti mahdollisuuksia työssä kehittymiseen. Annamme kaikki tarvittavat työvälineet ja tuen, mitä tarvitset parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Etsimme jatkuvasti osaavia hitsaajia, suunnittelijoita ja projektihenkilöstöä. Mikäli etsit uusia tuulia, ota rohkeasti yhteyttä. Meillä on aktiivinen rooli tulevaisuuden asiantuntijoiden koulutuksessa.

Työturvallisuus, kattava koulutus, kunnianhimoiset projektit ja omistautunut ammattilaisten tiimi – niistä on Recion tehty ja siksi täällä on mahtavaa työskennellä.

Mikäli et löydä sopivaa paikkaa avoimista työpaikoistamme, jätä ansioluettelosi avoimen haun lomakkeella.

Avoimet työpaikat

  • QC-insinööri
    Etsimme laatuinsinööriä vahvistamaan osaavaa QA/QC organisaatiotamme. Osana tiimiämme pääset edesauttamaan laatutoimintojemme kehittymistä sekä varmistamaan projektiemme laadun toteutumista vaativissakin kohteissa. Toimistopaikka tehtävään on Helsingissä Konalan toimistollamme, mutta edellytämme matkustusvalmiutta projektikohteeseen projektin asennuskauden ajaksi. Tehtävät ja vastuut Tehtäviisi kuuluu putkistoprojektitoimituksiemme laadunvarmistukselliset tehtävät asennuskohteissa, sekä laatudokumentaation asianmukainen kerääminen, luovutus ja arkistointi.Laatusuunnitelman noudattamisen valvonta ja toteutusHitsaus ja materiaalikarttojen päivitys […]

    Read More…

  • Projektipäällikkö
    Recion Oy on johtava voimalaitosten ja teollisuuden palveluntarjoaja toteuttaen vaativia putkistoprojekteja Euroopassa sekä toimittaen esivalmistettuja tuotteita maailmanlaajuisesti. Recionin pitkä tausta juontaa juurensa Huberin ja YIT varhaisesta historiasta. Näiden yritysten fuusioituessa syntyi YIT Industria 2003 ja 10 vuotta myöhemmin Caverion Industria jonka Mimir Invest osti vuonna 2018. Uuden itsenäisen yrityksen nimeksi tuli 2019 vuoden alussa Recion. […]

    Read More…