Vi är en aktör som klarar kraven

Det sägs att man inte är bättre än sitt senaste arbete, och det står vi för. Vi sätter stolthet i att alltid leverera kvalité. På Recion finns det dessutom en lång historia och kunnighet samlat genom alla år i branschen. Det har inte gått obemärkt förbi och vi har levererat kvalité i över hundra år. Våra produkter och tjänster finns till för kraftverk, process- och marinindustrier, kärnkraftverk och oljeriggar. Vi erbjuder även kompletta lösningar som omfattar allt från rörkonstruktion till installation av prefabricerade rörsystem. 

Anor redan från 1800-talet

Här på Recion har vi anor redan från 1800-talet att arbeta med rör, då med att leda byggnationen av Helsingfors vattenledningsnät. Idag är vi på Recion en självklar del av industri- och byggbranschen i hela Norden. Recion är marknadsledande inom hög- och lågtryckslösningar samt processrörsystem. Vi har varit delaktigt i nästan alla nordiska anläggningar som krävt avancerad rörteknik under de senaste decennierna.

När man verkar i en miljö som kräver högsta kvalitet och stort kunnande krävs det att man väljer den aktör som klarar av kraven. Både de högt ställda kraven på säkerhet men också att hålla tidsramarna. För att undvika att kraftverk eller processindustrier står still har vi på Recion ett erfaret team som kan projektera, konstruera och montera. Tack vare prefabricering kan arbetet dessutom utföras snabbare och säkrare. Kombinationen av nöjda kunder, projektledning och lång erfarenhet skapar trovärdighet på en marknad där det ställs allt högre krav.

Varumärket Recion har högt anseende i Norden, inte minst i Sverige, där man arbetat med svetsnings- samt rörarbeten på kärnkraftsverken i Forsmark, Ringhals och Oskarshamn.

Läs mer om referensjobb i kärnkraftverk

Står ni inför ett projekt som kräver toppkvalitet när det gäller rör, svetsning eller galvanisering, rikta blicken mot oss på Recion. Vi är med och bygger framtidens produktionskritiska anläggningar. Recion är en trygg partner för en hållbar och långsiktig utveckling, ett rör i taget.

Har du frågor?

Kontakta oss gärna!