Työnjohtaja Ylivieskan putkistotehtaalle

Haemme Recionin Ylivieskan putkistotehtaalle työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja työhön tarttuvaa otetta. Sinulla on kokemusta hitsaavasta valmistamisesta sekä putkistot eivät toivottavasti ole sinulle täysin uusi asia. Pidämme korkeassa arvossa myös hitsausalan muodollisia pätevyyksiä (IWS, IWI, IWT tai IWE). Vastuualueesi meillä voi olla putkistotehtaan eri tuotantoprosessit riippuen kokemuksestasi ja osaamisestasi. Tehtäviisi kuuluu vastuualueesi päivittäinen johtaminen ja esimiestyö sekä asiakasprojektien tekemisen laadukkuuden ja toimitusvarmuuden varmistaminen.

Recionilla pääset mukaan mahtavaan tiimiin tekemään vaativia projektitoimituksia. Tuotteitamme ovat erilaiset putkistotuotteet ja putkistot mm. voimalaitoksille ja prosessiteollisuudelle ympäri maailmaa. Tärkeimmät arvomme ovat työskentelyn turvallisuus, laatu ja tehokkuus. Näistä arvoista Recionin toiminta tunnetaan maailmalla.

Työnjohtajana toimit myös ennakoivan turvallisuustyön avainhenkilönä, sekä varmistat laadukkaiden tuotteiden valmistamisen tehokkaasti. Meillä Recionilla tämä osataan ja tarjoamme työtäsi tukevan organisaation ja välineet.

Lisätietoja työpaikasta antaa Veikko Suihkoselle: veikko.suihkonen@recion.com tai puhelimella 050-4396606.
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@recion.com