Recionille tunnustusta erinomaisesta asiakaskokemuksesta

Recion Oy:n pitkäaikainen asiakas ja yhteistyökumppani Sumitomo SHI FW on jakanut tunnustuksia toimittajilleen maailmanlaajuisesti. Tänä vuonna SFW palkitsi Reliability Excellence-kategoriassa Recion Oy:n.

Jarkko Pakarinen, Procurement Director Europe Sumitomo SHI FW Oy:

”Vuonna 2021 perustimme Sumitomo SHI FW:ssä Toimittajapalkinto-ohjelman, jonka puitteissa haluamme jakaa tunnustusta toimivasta yhteistyöstä sekä kumppanuudesta alihankkijaverkostossamme. SFW:llä näemme, että kumppanuus ja laadukas toimitusketju on keskeisessä roolissa rakentaessamme projektiemme kilpailukykyä globaaleilla markkinoilla. Jaoimme helmikuussa 2022 globaalisti yhteensä kymmenen Excellence Awards -palkintoa avaintoimittajille ja kumppaneille. Toimittajat ja kumppanit arvioitiin viidessä eri kategoriassa, jotka olivat: Quality Excellence, Service Excellence, Collaboration Excellence , Reliability Excellence ja Innovation Excellence. Ylivieskassa toimiva, pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Recion Oy oli yksi palkittavista toimittajista Reliability Excellence kategoriassa. Rehti kommunikointi ja luotettavuus kuvaa hyvin yhteistyötämme Recionin kanssa. Ilokseni olen saanut tehdä 20 vuoden ajan yhteistyötä Ollin kanssa hengessä, se mitä luvataan -pitää”

Olli Poutiainen, Myyntipäällikkö, Recion Oy:

”Olemme erittäin otettuja saamastamme tunnustuksesta. Tässä kulminoituu meidän osaamisemme ja tekemisemme arvostus hienolla tavalla. Ylivieskan konepajan henkilökunta pyrkii aina toteuttamaan asiakkaiden projektit vaatimukset täyttäen, ajallaan ja kustannuksiltaan ennalta sovitusti. Tästä meidän on hyvä jatkaa.”

Jari Salo, Toimitusjohtaja, Recion Oy:

”Arvostamme saamaamme tunnustusta erittäin korkealle. Recionille on erittäin tärkeätä pitkät asiakassuhteet, joissa yhteistyötä voidaan jatkuvasti kehittää ja parantaa. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Se mitä sovitaan asiakkaan kanssa se myös tehdään ja toteutetaan asiakkaan odotuksien mukaisesti. Saamamme tunnustus kannustaa jatkamaan läheistä työtämme asiakkaidemme kanssa.”

Recion Oy

Teollisuusputkistopalvelut esiselvityksestä kokonaisiin projektitoimituksiin saakka. Tinkimätöntä suomalaista insinööriosaamista. Putkistosuunnittelu, materiaalihankinta, projektinhallinta, putkistoesivalmistus, kuumasinkitys ja mekaaniset asennukset kaikenkokoisiin projekteihin. Tarjoamme erikoisosaamista energia-, ydin- ja prosessiteollisuuden projekteihin sekä vaativiin voimalaitosten jälkiasennuksiin ja huoltopalveluihin.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja valmistusyksiköt Ylivieskassa sekä Joroisissa.