DI Sami Lahdensuo Recionin myyntijohtajaksi

Recion Oy:n tavoitteena on myynnin kasvattaminen ja aseman vahvistaminen Suomen, Pohjoismaiden ja Euroopan putkistourakointimarkkinoilla. Myynnin vahvistamiseksi Recionin myyntijohtajaksi on nimitetty Sami Lahdensuo (49) alkaen 1.1.2022. Sami on Recion Oy:n johtoryhmän jäsen ja raportoi Recionin toimitusjohtajalle.

Samilla on pitkä kokemus myynnistä ja myynnin kehittämisestä eri toimialoilla. Recionille Sami siirtyy johdon konsultoinnin parista.

Sami: ”Olen erittäin iloinen Recionin suomasta mahdollisuudesta ja haasteesta nostaa yrityksen liiketoimintaa uudelle tasolle. Recionin toimintaympäristö ja sen asiakkuudet ovat Suomen teollisuuden selkäranka, jonka kilpailukyvyn varmistaminen on erityisen tärkeää. Uskon, että Recionilla ja sen työntekijöillä on tässä paljon annettavaa.”

Jari: ”Olen erittäin tyytyväinen Recionin kehittymiseen vaativassa putkistourakointimarkkinassa kuluneen vuoden aikana. Yhtiön siirtyessä uuden kasvun vaiheeseen olen erittäin iloinen saadessamme Samin johtamaan Recionin myyntityötä. Toivotan Samille onnea ja menestystä tehtävässään, jossa tukena on Recionin erittäin osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö.”

Recion Oy

Jari Salo
Toimitusjohtaja